Hirdetés

Transformers MMO készül

|

A Runescape fejlesztőit bízta meg a Hasbro egy Transformers MMO elkészítésével.

Hirdetés

A 2001-ben elrajtolt és mindmáig sikerrel üzemelő Runescape fantasy MMO, valamint negyvennél is több online játék (pl. War of Legends, Void Hunters, Miner Disturbance) mögött álló Jagex már javában dolgozik egy Transformers MMO-n.



A brit stúdió és a Hasbro megállapodása tükrében 2012 folyamán jelenik meg a Transformers MMO Európában, az Észak-, Dél, és Közép-Amerikában, továbbá Ausztráliában és Új-Zélandon. Az ázsiai piac számára a kínai NetDragon külön játékot készít, ami elvileg még idén napvilágot lát.
A pillanatnyilag négyszáznál is több munkatársat foglalkoztató Jagex a közelmúltban a Spectrum Equity Investors, a The Raine Group, és az Insight Venture Partners befektetői csoportoktól meg nem nevezett összegű tőkeinjekcióban részesült a további növekedés érdekében.
Mark Gerhard CEO csupán annyit árult el a Transformers MMO-ról, hogy akciódús lesz.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)