Hirdetés

Transformers - Suhanj, robi!

|

A Hasbro Properties és az Activision bejelentette, hogy licenszmegállapodást kötöttek a Transformers játékkészítési jogaira. A közlemény nem is csak egy játék készül majd a népszerű rajzfilmsorozatból, mely egyébként a Hasbro játékfiguráit népszerűsítette annak idején. A DreamWorks Pictures és a Paramount Pictures közösen dolgoznak egy élő szereplős Transformers filmen, melynek premierje 2007. július 4. Ennek alkalmából jelenik majd meg az első Activision-játék, amely egy időben konzolokra, hordozható játékgépekre és PC-re is készül. Egyelőre ennyit tudni a játékról. A Hasbro azonban a Transformers márkát kiterjesztené csengőhangokra, több mobil játékra, és egyéb olyan termékre is, amelyek a mai játékosok leginkább megcélzott csoportjait érdeklik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)