Hirdetés

Transformers Universe - nem MMO lesz, itt az első trailer

|

Hosszú csend után a Jagex hivatalos oldalán árulta el, hogy pontosan mit is várhatunk a Transformers Universe-től.

Hirdetés

Mark Gerhard, a Runescape-ről elhíresült Jagex vezetője elmondta, hogy bár 2013-ban nem volt mit bemutatniuk, ez idén megváltozik. A játék még a nyáron megjelenik, előtte lesz béta is.

Gerhard elmondása szerint az elmúlt időszakban átalakult a játékról alkotott elképzelésük, és MMO helyett házon belül inkább az (általuk kitalált) MOTA névvel illetik a Transformers Universe-t, ami a „massively online tactical action game" (tömeges online taktikai akciójáték) kifejezés rövidítése. Transformerek csapatait irányíthatjuk, egyszerre több  csapat vehet majd részt a csatákban mindkét rivális oldalon (Autobotok és Álcák, ugye), a csata kimenetele pedig egy globális háború állását befolyásolja majd.

Hozzátette, a csaták kifejezetten gyors lezajlásúak lesznek, de több különböző játékmód lesz elérhető, hogy a hardcore és casual gamerek, valamint a Transformers univerzum rajongói is megtalálják a számításukat. A két frakció választható karakterei (melyek kitalálásában a Hasbro is részt vett) különböző fegyverekkel és testreszabható fejlesztésekkel rendelkeznek majd. Kiemelte azt továbbá, hogy tiszteletüket teszik a Transformers univerzum legendás karakterei is. Tartunk attól, hogy őket majd pénzért lehet feloldani.

Mit várjuk, mit várhatunk tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)