Hirdetés

Ilyen Budapest és környéke a Transport Fever 2-ben

|

Egy lelkes magyar rajongó az Urban Games közlekedési szimulátorában keltette életre Budapestet, vagy legalábbis annak egy lekicsinyített változatát.

Hirdetés

Aki járatos a szimulátorokban, annak nem újdonság, hogy jellemzően ezeknek a játékoknak van a legnagyobb modder közössége, rengetegen szeretnek azzal babrálni, hogy valós helyszíneket vagy járműveket készítenek el, ezzel is emelve az életszerűség szintjét. A Transport Fever 2 egyik rajongója a magyar fővárost hozta el nekünk.

Hirdetés

Mivel a Transport Fever 2 alapvetően egy közlekedési hálózatok köré épülő szimulátor, ezért Budapest és környéke kifejezetten jó választás azoknak, akik egy nagyobb feladatba szeretnék belevágni a fejszéjüket. Tomanovics Gergely a Steam Workshopba töltötte fel azt a térképet, ami ugyan egy kicsit zanzásítva ábrázolja szeretett fővárosunkat, a környező településekhez viszonyítva jól érezteti az arányokat.

Ha szeretnétek ti magatok is kipróbálni a térképet, akkor látogassatok el a mod Steam Workshop oldalára, ahol a telepítési útmutatót is megtaláljátok. Értelemszerűen követelmény, hogy rendelkezzetek a Transport Fever 2 egy példányával a Steamen.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)