Hirdetés

Trauma - Álmomban egy csodás helyen jártam

|

Talán a játéközönre is felkerül egyszer ez a nagyszerűnek ígérkező kalandjáték.

Hirdetés

Egy Köln városában tanuló fiatalember érdekes játék fejlesztésébe kezdett. A Trauma névre hallgató alapvetően point and click játék flash alapokra épít, de nem a szokványos kis csacskaságra számíthatunk.

A Trauma ugyanis egy hosszú kalandra invitál bennünket, amelynek során egy balesetben megsérül hölgyike álmaiban kóborolhatunk, miközben ő kómában hever a kórházban. Az irányítás egy kicsit a Black & White varázslatrendszerére emlékeztet, a grafika pedig igazából fotókat jelent, melyeket megvizsgálhatunk, forgathatunk, manipulálhatunk. A fejlesztő ígérete szerint a Trauma még az idén ingyenesen elérhető lesz, ám pontos dátumot egyelőre nem tudni.

TRAUMA Gameplay Preview from Krystian Majewski on Vimeo.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)