Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - minden a lendületről szól a multiplayerben

|

A Call of Duty: Black Ops III fejlesztői kiadtak egy új videót, melyből megtudhatjuk, hogy a hatékony mozgással milyen taktikai előnyökhöz juttathatunk majd a játékban.

Hirdetés

Hamarosan újra itt az ideje a következő Call of Duty-nak, a Treyarch pedig már keményen dolgozik a Call of Duty: Black Ops III-on, melyben természetesen ismételten a multiplayer módok kapják a legnagyobb főszerepet. Az új játékban kiemelt fontosságú lesz az új mozgási lehetőségek kihasználása, ebben nyújt segítséget az új videó, melyet a béta résztvevőinek mindenképp érdemes lesz megnézni.

A Call of Duty: Black Ops III néhány új mozdulatot kínál majd fel a játékosoknak, amivel ravaszabb módon is ki lehet cselezni majd az ellenfeleinket. A double jump trükkök és a falon futás mellett a vízalatt is egy kicsit kibővültek a lehetőségeink, de a legegyszerűbb ha megnézitek ezt a nagyon informatív videót, amelyben a Treyarch kollégái bemutatják az összes érdekességet:

A Call of Duty: Black Ops III megjelenés november 6-án várható PC-n, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok? Kipróbáljátok majd a bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)