Hirdetés

Távozik a Treyarchtól a Call of Duty Zombies rendezője

|

Jason Blundell a Call of Duty-sorozat egyik legnépszerűbb játékmódjának rendezője, de több mint egy évtized után úgy döntött, hogy ideje új kalandok után nézni.

Hirdetés

A Call of Duty: World at Warban bemutatkozó Zombies akkor még csak egy humoros ötletnek tűnt, de azóta a sorozat egyik legnépszerűbb játékmódjává nőtte ki magát a Treyarch kitartó munkájának köszönhetően. Ebben a fejlődésben fontos szerepet játszott a Zombies rendezője, Jason Blundell, aki most úgy döntött, hogy távozik a cégtől.

Hirdetés

Blundell már 13 éve dolgozott a Treyarch stúdiónál, még az eredeti Black Ops környékén kezdte a pályafutását, ami azt jelenti, hogy igazi veteránnak számított. Legutóbb a Black Ops 4 munkálataiban vett részt, a játékosok pedig gyakran találkozhattak vele az új tartalmakat bemutató videókban, viszont a Treyarch oldalán megosztott búcsúlevélből most kiderült, hogy ez volt az utolsó projektje a csapatban:

"Tizenhárom fantasztikus és izgalmas év után úgy döntöttem, hogy távozom a Treyarchtól. Az itt töltött idő alatt rengeteg projekten dolgozhattam, különféle szerepkörökben, de a Zombies csapatában eltöltött idő lesz mindig a legkülönlegesebb számomra. Ez a csapatot az ipar legkreatívabb emberei alkotják, sokukkal pedig sosem fogtok találkozni, mert mindig a színfalak mögül irányítják a projektek alakulását."

Blundell levelében arra is kitért, hogy mindig emlékezni fog arra, hogy milyen szokatlanul szoros kapcsolat volt a fejlesztők és a Zombies rajongói közössége között, ami szerinte egyértelműen az egész projekt legfontosabb pillére volt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Blundell hol folytatja pályafutását, de mi természetesen sok sikert kívánunk neki és kíváncsian várjuk, hogy megnézhessük a következő projektjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)