Hirdetés

Treyarch - Elég volt a második világháborúból

|

Egy darabig biztosan nem készít második világháborús játékot a Treyarch

Hirdetés

Egy Call of Duty 3-al és a World at Warral a háta mögött, illetve a már hidegháborús környezetbe helyezett Call of Duty: Black Ops fejlesztése közben a Treyarch úgy gondolja, hogy egy darabig elég volt a második világháborús játékokból.

A stúdió részéről Josh Olin nyilatkozott valahogy így: „Részünkről nem gondolom, hogy visszamennénk, mert mi már nagyon sok második világháborús játékot készítettünk. Nem azt mondom, hogy a téma ki van filézve. Ha valaha is lesz még ilyen játék, annak újnak és frissnek kell lennie. Olyannak, amit a játékosok még nem láttak korábban." Josh itt a World at Wart hozta fel példának, hogy a japánok elleni harc egy üde színfolt volt a stílusban, s amíg a játékosok új élményeket kapnak abból, addig játszani fognak vele. Azért kár! Szerencsére jövőre lesz utánpótlás második világháborús FPS-ből, akinek az a gyengéje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)