Hirdetés

Triad Wars - törölték a Sleeping Dogs free-to-play mellékszálát

|

Még néhány hétig játszhatunk a Triad Wars bétájával, azután viszont búcsút kell intenünk a Sleeping Dogs világában játszódó free-to-play lövöldének.

Hirdetés

A United Front az eredeti Sleeping Dogs óta főleg más stúdióknak segített be olyan címek kapcsán, mint a Tomb Raider: definitive Edition, vagy a Halo: The Master Chief Collection. Tavaly ősszel viszont bejelentették, hogy a Sleeping Dogs egy spinoffján dolgoznak, a Triad Warsban egy free-to-play MMO-környezetben vezethettük volna egymás ellen bandáinkat.

Mára viszont indokolt lett a múlt idő használata, a stúdió ugyanis egy fórumposztban bejelentette a bétateszt közben lévő projekt törlését. "(...) tudjuk, hogy sokatoknak nem felelt meg, így ma tudatjuk veletek, hogy 2016 január 20-án (...) lezárjuk a bétát és a szolgáltatást is" - írják a játék fórumán.

A játék maradék négy hetében leállítják a free-to-play modellhez elengedhetetlen mikrotranzakciókat, a játékbeli prémium fizetőeszközt pedig ingyenesen elérhetővé teszik. Arról nem tudni, hogy a Triad Wars törlése a fejlesztők, vagy a Square Enix döntése volt, az viszont biztos, hogy a rajongók többsége sokkal szívesebben látott volna egy teljes értékű folytatást a Sleeping Dogs kapcsán, mint ezt a free-to-play spinoffot.

Ti mit gondoltok a döntésről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)