Hirdetés

Trials Evolution PC - végre megjelent

|

A konzolosok már tavaly kiélvezkedhették magukat, most a Trials Evolution PC-változatának rajongóin a sor.

Hirdetés



A RedLynx népszerű sorozatának legújabb tagja pontosan úgy fest a launch traileren, mintha Michaely Bay vette volna kezelésbe a klasszikus Elasto Mania-t. A MineCraft után az XBLA második legsikeresebb játékának címét birtokló Trials Evolution PC-s kiadása majd' egyéves késéssel ugyan, de végre meglátta a napvilágot.
A kényszerű várakozásért cserébe viszont nem csak a Trials Evolution lesz a mienk, hanem a 2009-es Trials HD is. 129 pálya és minijáték azért már tisztességes mennyiségű tartalomnak mondható, éljünk bár a Uplay, vagy a Steam adta lehetőséggel a vásárlásra. A legteljesebb csomagot viszont azok mondhatják majd a magukénak, akik beruháznak a Trials Evolution Gold Edition fémdobozos változatára, amihez egy második korong is jár a Trials Evolution zenéivel a The Royal Ride DLC tartalmával egyetemben.



A Trials Evolution PC-s változatát is felszerelték azzal a szerkesztőprogrammal, aminek a segítségével akár FPS-t is készíthetünk, továbbá felvéshetjük a nevünket a globális ranglistára a négyfős online multi jóvoltából, már amennyiben nem elégszünk meg a lokális versengéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)