Hirdetés

Trials Fusion - áprilisban indulunk, jött egy új trailer

|

Kevesebb mint két hónap múlva újra motorra pattanunk, hogy az eddigi leggyönyörűbb és legizgalmasabb triálos játékba öljünk már-már indokolatlanul sok időt egymás rekordjait döntögetve.

Hirdetés

Rég hallottunk már a RedLynx meghatározó triálos játéksorozatának új részéről, de a Ubisoft nemrég Helsinkibe invitálta a sajtó képviselőit, köztük a mi Daevünket is.

Hogy mit tudott meg a Trials Fusionről, azt hamarosan elmondja nektek egy előzetesben, de addig is érdemes tudnotok néhány infót a játékról. Például azt, hogy április 16-tól lehet majd digitálisan megvásárolni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, de aki többet akar, a dobozos változatot is beszerezheti, melyhez a Season Pass is jár, ami a megjelenést követő egy éven belül érkező hat DLC-t foglalja magába. A DLC-k új pályákat, új motoralkatrészeket, új felszereléseket és új tárgyakat fognak tartalmazni. A Season Pass egyébként külön is megvásárolható lesz. 

Ha nekünk nem hiszitek el, hogy ez bizony nagyon jó lesz, higgyetek az alábbi, az új funkciókat demonstráló videónak és olvassátok el napokon belül felkerülő exkluzív előzetesünket.

Azt még nem tudjuk, hogy az ezzel egyidőben bejelentett Trials Frontier mikor érkezik, de ahogy bejelentik, szólni fogunk. Ki várja már epekedve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)