Hirdetés

Hogy kerül a Minecraft egy motoros játékba?

|

Azt már megszokhattuk, hogy a Mojang játékán belül hoznak létre más címeket, de olyat még nem láttunk, hogy ez fordítva történt volna. És most tessék!

Hirdetés

A Trials Fusion elképesztően jól moddolható. Rengeteg térképet készítettek már hozzá a játékosok, de a PneumaticBog484 felhasználónév alatt futó versenyző alkotása az egyik legérdekesebb, amit eddig láthattunk.

Egy elképesztően kreatív szoftvert felhasználni arra, hogy reprodukáljon egy elképesztően kreatív szoftvert, nos, ez elég laza. Mark Serrels (PneumaticBog484) úgy tűnik, mindent tud a Trials Fusionről és csak 16 éves. A Minecraft mellet azért a modért is ő a felelős, ahol FPS nézetben a falon futkosva lehetett lőni a másikat. Nézzétek meg a Trials Craft videóját, és ámuljatok.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor szerezzétek be a Trials Fusion PC, PS4, Xbox 360 vagy Xbox One verzióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)