Hirdetés

Trials Fusion - megvan az első millió

|

A Ubisoft nem panaszkodhat, alig három hónap alatt sikerült elérniük az egymilliós álomhatárt, a DLC-k első része pedig csak most kerül a rajongók elé.

Hirdetés

A Trials sorozat legújabb részei elképesztően jól sikerültek. Ezt mi sem tükrözi jobban, mint hogy a Trials Frontier egy hét alatt több mint 6 millió letöltést produkált, és bár a Fusion azért nem fogy ilyen ütemben (köszönhetően annak, hogy előbbi free-to-play), itt sincs okunk panaszra.

A megjelenés óta eltelt 3 hónap során sem állt meg az élet a Trials Fusion világában, a közösség ugyanis rengeteg új pályával toldotta meg az egyébként is terjedelmes felhozatalt. A RedLynx ezen a héten egy vadonatúj frissítést is kidobott, amelynek köszönhetően saját Supercross pályákat készíthetünk local multiban, valamint a bajnokságok, a Track Central és a Track Editor is kapott egy kis polírozást.

A Ubisoft a héten jelentette be, hogy a Trials Fusion eladásai átlépték az egymillió példányszámot. A játék első DLC-je, a Riders of the Rustlands július 29-én érkezik, a letöltésért mindössze 5 dollárt kell fizetnünk. Akik mind a 6 DLC-t szeretnék beszerezni, azoknak érdemes lehet beruházni a Season Pass-re, amiért csak 20 dollárt kell leszurkolnunk.

Ti toljátok még a Trials Fusiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)