Hirdetés

Trials Fusion - a víz alá megyünk a Welcome to the Abyss DLC-ben, itt a dátum is

|

A Ubisoft bemutatta a Trials Fusion harmadik DLC-jét, a Welcome to the Abyss csomagot.

Hirdetés

Nemrég újabb epizóddal bővült a RedLynx Trials sorozata és a Fusion alcímű epizódnak alig három hónap alatt sikerült elérnie az egymilliós álomhatárt. Nem csoda hát, hogy a Ubisoft már a harmadik bővítményt mutatja be az ügyességi motorversenyhez (összesen hat lesz), amellyel a jövő hónap elején számolhatunk.

A Trials Fusion 'Welcome to the Abyss' DLC-ben elhagyjuk a felhőket, hogy felfedezzük a titokzatos tengeralatti romokat, amit tíz új pályán keresztül tehetünk meg, de kapunk mellé száz új pályaszerkesztő opciót, huszonnégy extra kihívást, öt új achievementet és egyéb újdonságokat is. 

Mindezt október hetedikétől, PC, Xbox 360 és Xbox One platformokra (PlayStation 4-re egy nappal később), 4.99 dollárért szerezhetjük meg, de a Season Pass tulajoknak értelemszerűen ingyenes.

Nektek hogy tetszik a DLC ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)