Hirdetés

Trials of the Blood Dragon - ez jön a Far Cry 3: Blood Dragon után?

|

Felbukkant a neten valami, amit úgy hívnak, Trials of the Blood Dragon, és a Ubisofthoz tartozik. Motoros játék jöhet a Blood Dragon stílusában?

Hirdetés

Tudjátok, volt pár éve az a Far Cry 3: Blood Dragon nevű spin-off, ami minden elemében zseniálisra sikerült, visszarepített minket a '80-as évekbe, a VHS-korszakba. 

Nem mintha kellene neki folytatás, de valami hasonlót nagyon szívesen látnának a rajongók. Lehet, hogy a Ubisoft leszakítja a Far Cry-ról, és külön franchise-ként viszi tovább, de az is lehet, hogy más franchise-okra húzza rá a neonfényes külsőt. Nem tudjuk még biztosra, a Trials of the Blood Dragon esetében mi a helyzet, de nagyon úgy néz ki, hogy legközelebb a szintén a Ubisofthoz tartozó, oldalnézetes motorozós játékok alkotta Trials sorozatot mossa össze a Blood Dragon képi világával. A tajvani korhatárbesorolási bizottság honlapján bukkant fel a PC-s, a PS4-es és az Xbox One-os változat besorolása, mellette a Trials Fusion képével, amit azóta lecseréltek a Trials of the Blood Dragon logóra.

Várjuk a Ubisoft bejelentését. Ez érdekes lesz így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)