Hirdetés

Trials of the Blood Dragon - ingyen a tiéd lehet, ha elég ügyes vagy

|

A Ubisoft valami nagyon érdekeset talált ki: ingyen odaadja a Trials of the Blood Dragon teljes változatát azoknak, akik jól teljesítenek a demóban. A feladat nem lehetetlen.

Hirdetés

Az E3 idején jelent meg a motoros Trials és a Far Cry 3 Blood Dragonnel megkezdett Blood Dragon franchise-ok egyvelege, a nagyon trükkösen Trials of the Blood Dragon névre keresztelt játék.

Lehet, hogy egy kicsit hosszabb felvezetés használt volna neki, de a tesztek alapján inkább fejleszteni kellett volna még rajta. Mindenesetre aki ki szeretné próbálni PC-n, az július 22-én (és csak ezen az egy napon) megteheti, ugyanis elérhető lesz egy különleges demó a Uplay-en keresztül. Akinek sikerül 15 vagy annál kevesebb próbálkozásból teljesítenie, fizetés nélkül megkapja a teljes változatot. A PS4-esek és Xbox One-osok sajnos kimaradnak a buliból, ők még a demót sem kapják meg. Hátha majd később valahogyan mégis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)