Hirdetés

Trials Rising - egységes ranglisták, cross-platform felhasználói pályák lesznek

|

Bár bizonyos dolgokat a játék platformonként külön kezel, lesznek olyan funkciók is, amikhez az összes játékos hozzáférhet majd.

Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk a Trials Rising megjelenésére, február közepétől újra motorra pattanhatunk. A Ubisoft elmondása szerint nem leszünk teljesen magunkra hagyva, bizonyos elemeket a többi játékosokkal együtt is élvezhetünk majd. 

Hirdetés

Bár a PvP kompetitív módok az egyes platformokra lesznek lekorlátozva, más funkciókat, így például a ranglétrákat, a testreszabott tárgyak eladását a boltban és a felhasználók által készített pályákat a PC-s, PS4-es, Xbox One-os és switches játékosok egyszerre élvezhetik (a Nintendo hibridjénél azért előfordulhatnak megszorítások a hardver miatt, a pályaszerkesztő meg nagyban függhet a teljesítménytől). A készítők szerint a ranglétrák a "szellemes" megoldással működnek majd, vagyis magunk előtt azt láthatjuk, ahogy a csúcstartó játékos sziluettje végigmegy a pályán. 

A pályaszerkesztő ugyanaz lesz, amit a készítők is használtak, a játékosoknak 4x4 kilométeres terület áll majd a rendelkezésre, hogy alkothassanak, amelyhez felhasználhatnak elemeket a széria előző epizódjaiból (mint a Trials Fusion és a Trials of the Blood Dragon) is. Ha nem is frissíti fel a szériát, az biztos, hogy tartalmas lesz a játék. Február 5-étől játszhatjuk a fent említett platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)