Hirdetés

Téli pályákat tartalmazó csomaggal bővült a Trials Rising

|

A téli hangulathoz tökéletesen illeszkedő terepek érkeztek a Ubisoft motoros játékához.

Hirdetés

Korrektre és egészen élvezhetőre sikeredett a tavaly év elején megjelent Trials Rising, amiben ismét motorra pattanhattunk, hogy menő trükköket bemutatva és lehetőleg nyeregben maradva szelhessük át a pályákat. Most ráadásul érdemes is visszatérni a játékhoz, mivel friss pályákkal bővítették azt a fejlesztők.

Hirdetés

A tegnap megjelent csomag a Polar Expedtion Track Pack nevet viseli és összesen öt vadonatúj pályával egészíti ki a Trials Rising felhozatalát. A Permafrost, a Glacial Mass, az Inuit's Paradise, az Out Cold, illetve az Iceferno is mind-mind téli pályák, ami azt jelenti, hogy rengeteg hófödte dombbal és gleccserel találkozhatunk motorozás közben. Sőt, még az is előfordul, hogy miközben száguldozunk, az éjszakai égen ott ragyog a sarki fény, ami elég hangulatossá varázsolja az egész mókát.

Az alábbi galériát átböngészve kaphattok is egy kis ízelítőt az új pályákból.

Ti játszotok még a Trials Risinggal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)