Hirdetés

Tribes: Ascend - végleg magára hagyják a játékot

|

A 2012-ben megjelent Tribes: Ascend már átélt egy 2 éves időszakot, amikor a Hi-Rez Studios látszólag elfelejtkezett róla. A most kiadott patch-csel azonban már tényleg búcsúznak a fejlesztők a játéktól.

Hirdetés

A Tribes sorozat legutóbbi része a maga 4 éves korával igazi veteránnak számít az ingyenes multiplayer lövöldék körében, hisz sok játék támogatását ennél már jóval korábban megszüntetik a fejlesztők.

2013 után már egyszer azt gondoltunk, hogy ez itt is megtörténik, hisz a játékhoz 2 évig nem érkeztek frissítések, tavaly viszont, mintha a Hi-Rez Studiosnak hirtelen eszébe jutott volna, a Tribes: Ascend feltámadt halottaiból.

Most azonban, a legújabb patch, a Parting Ways mellé a fejlesztők bejelentették, hogy nem fognak többet foglalkozni a játékkal. Steamről még bárki letöltheti (és persze az in-game tranzakciók is működni fognak), de hivatalos támogatás és patchek már nem lesznek hozzá.

Az egyetlen kérdés, ami nyitott maradt, az az, hogy vajon hajlandóak lesznek-e a fejlesztők átadni a játékot a közösségnek. Már sok esetben bebizonyosodott, hogy nagyon jó utóéletet biztosíthat az, ha a rajongók megkapják a szerverek üzemeltetésének feladatát és a jogot arra, hogy saját tartalmat készítsenek. Mivel a Tribes: Ascend Unreal Engine 3-at használ, ez nem is lenne nehéz, és valószínűleg a modderek elég hamar újra fel tudnák dobni a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)