Hirdetés

Ingyenes játékokat hozott a Tribes széria 20. születésnapja

|

Húsz éve már annak, hogy a Hi-Rez Studios megalkotta a Tribes univerzumot, ezt ünnepelendő ingyenes játékokkal halmozzák el a széria kedvelőit.

Hirdetés

A Hi-Rez Studios még 2010-ben szerezte meg a Tribes IP-t, majd ugyanabban az évben be is jelentette a Tribes Universe névre hallgató MMO lövöldét. Ebből végül nem lett semmi, helyette a free-to-play MMO-FPS, a Tribes: Ascend valósult meg 2012-ben. A csapat jelenleg a free-to-play MOBA címével, a Smite-tal és új fantasy shooterével, a Paladins-szal foglalatoskodik, de ez nem jelenti azt, hogy elfelejtették volna a Tribes-t, épp ellenkezőleg. 

A Hi-Rez Studios úgy ünnepli a Tribes univerzumuk huszadik évfordulóját, hogy a hivatalos honlapon keresztül az összes Tribes játékot ingyenesen letölthetővé tették, ezáltal az Earthsiege, az Earthsiege 2, a Starseige: Tribes, a Tribes 2, a Tribes: Aerial Assault, a Tribes Vengeance és a Tribes Ascend is beszerezhetővé vált, mindösszesen egyetlen kattintással. 

Nektek melyik a kedvenc részetek a Tribes szériából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)