Hirdetés

Tribes Universe bejelentés

|

Folytatódik az évek óta jegelt sorozat, lehet izzítani a jetpacket!

Hirdetés

A Tribes franchise első felvonása még a Dynamix égisze alatt született 1998-ban a Starsiege széria mellékágaként Starsiege: Tribes címmel.



A 2001-ben feloszlatott stúdió még egy folytatást (Tribes 2) készített a Sierrának, majd ezt követte a PS2-exkluzív Tribes Aerial Assault, majd az Irrational Games által készített Tribes: Vengeance 2004-ben. Azóta síri csend és hullaszag lengte körül az online multiplayer lövöldét, mígnem a hétvége folyamán bejelentette a Global Agenda-t jegyző HiRez Studios, hogy megvette a teljes Tribes franchise jogait, s rögvest nekilátott a Tribes Universe MMO-nak.
Az üzlet már csak azért is logikus, mert játékuk, a Global Agenda rengeteg ötletet vett kölcsön a korábbi Tribes epizódokból, nem mellékesen pedig jóval nagyobb névnek számít. Se képpel, se videóval nem szolgálhatunk a Tribes Universe bejelentés mellé, de egy-két információmorzsát azért elhullajtott az új tulajdonos.



 - Három törzs, azaz frakció lesz, valamint teljes klán-támogatás.
 - Alapvetően FPS, de egyes járműveknél külső nézetre vált a kamera.
 - Szárazföldi és légi járművek széles választéka
 - Perzisztens világ területkontrollal
 - PvP
 - Hatalmas, nyílt térképek
 - Sok résztvevős csaták (100+ játékos)
 - Jepack, síelés, rengeteg fegyver, stb.

A tervek szerint kb. három hónap múlva kezdődik az alfateszt, amiben az 50-es szintű Global Agenda játékosok mindenki más előtt vehetnek részt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)