Hirdetés

TRIHAYWBFRFYH - egy játék életed utolsó 20 percéről

|

A Lovecraft ihlette játék igazából egy fontos kérdéseket feszegető utazás lelkünk legmélyére. Mit csinálnál életed utolsó húsz percében?

Hirdetés

Bár a TRIHAYWBFRFYH leginkább egy új zélandi vulkán neve lehetne, igazából egy rövidítés: The Rapture Is Here And You Will Be Forcibly Removed From Your Home.

Az indie fejlesztő, Connor Sherlock első projektje egy minimalista játék, aminek az elején elmondják nekünk, hogy összesen húsz perc van hátra az életünkből, majd utunkra engednek minket. Az H.P. Lovecraft művei alapján készült játék leginkább a felfedezésre és a látványra helyezi a hangsúlyt és nagyon érdekes kérdéseket boncolgat.

A TRIHAYWBFRFYH összesen 22 perces és Sherlock szerint "a világvége biztos tudata, pont olyan lelkiállapotba kényszeríti a játékost, ami feszültté teszi a felfedezést". A játék természetesen ingyenes és erre a linkre kattintva PC-re és MAC-re is letölthetitek.

Sherlockra hatalmas hatást gyakorolt író, szerinte "Lovecraft történetei mindig egy, az ember által alapvetően ismeretlen dologgal való találkozást igyekeztek leírni" és ő ezt próbálja visszaadni a játékában is. "A félelem, a magány és a csodálkozás, pontosan olyan fontos itt, mint a horror" - fejezte be Sherlock.

Ti mit csinálnátok életetek utolsó 20 percében? 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)