Hirdetés

Trilogy Studios korábbi EA-s vezetővel

|

A néhány hónapja az EA-tól kiváló Mark Skaggs a Battle for Middle-Earth rá eső munkálataival kapcsolatos feladatai végeztével, úgy tűnik visszatér a játékiparba, csak épp másik cégnél. Az EALA alelnökével, Rick Giolitóval (Medal of Honor), és a a VUGames-ből ismert Michael Pole-lal karöltve megvásárolták az UnrealEngine 3 játékmotort és alapítottak egy új fejlesztőcéget Trilogy Studios névvel, és santa monicai székhellyel. A 2,9 millió dollár tőkével rendelkező cég a Medal of Honor, a The Chronicles of Riddick, a The Hulk, az Aliens vs. Predator, a No One Lives Forever, a The Lord of the Rings, a Command and Conquer, a The Simpsons, az Empire Earth, a NASCAR és Knockout Kings játékok, illetve játéksorozatok munkálataiban részt vevő neves fejlesztőket gyűjtött maga köré. A csapatnak jövője így aztán eléggé megalapozott. Elég csak arra gondolni, hogy a vezetők játékiparban eltöltött tapasztalat összességében eléri a száz évet, és a jóvoltukból több mint négymilliárd dollár bevételre tettek szert az eddigi vállalatok, ahol korábban dolgoztak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)