Hirdetés

Trimerson - Virtuális valóság olcsón!

|

Bemutatták a Trimersont, amely állítólag meg fogja változtatni az egész játékipart azzal, hogy sokkal szélesebb kör számára elérhetővé teszi a virtuális valóság élményét. Lényegében egy olyan kütyüről van szó, amelyet fejünkre helyezve 360°-os látószögben láthatjuk a játékot, amivel éppen játszunk. A szerkezet tartalmaz hangszórókat is, az ultrakicsi grafikus kijelző pedig 230 ezer szín megjelenítésére 320x240-es felbontásban képes, természetesen szemenként. Méretei és súlya lehetővé teszik, hogy teljes igénybevétel esetén is órákon át bírja az elemek egyszeri feltöltésével. A használat mikéntjét nem árulták el, csak annyit tudni, hogy könnyedén felismeri majd mindenféle játékgép és a PC is. Erre kíváncsi leszek... Megtekinthettek egy videót is, amely még az E3-on készült.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)