Hirdetés

Trine 2 - Nagyobb, hosszabb, vágatlan

|

Ezek a szavak jutottak eszembe az új videót megnézve.

Hirdetés

A Trine első része 2009-ben jelent meg, rövid idő alatt sokak kedvencévé vált. Remek grafikájának, jól kidolgozott játékmenetének és kedvelhető karaktereinek köszönhette mindezt (no meg teljes játék volt a GameStarhoz). Nem is volt kérdés, hogy elkészítik a második részt.

Én két dologra emlékszem a játékkal kapcsolatban (azon kívül, hogy nekem is nagyon tetszett): a felbontást le kellett vennem, mert különben akadt, ami érdekes egy ilyen kaliberű játéknál, a másik, hogy a legutolsó pályát sokadik próbálkozásra sem tudtam végigvinni...

Az új videón a második rész játékmenetét láthatjuk: még szebb grafika, gyönyörű pályák, új ellenfelek és a környezet nagyobb bevonása a történésekbe. Gondolok itt erre a növényöntözéses dologra és arra a húsevő növényre, ami megette az általunk lebegtetett ellenfelet. Zseniális!

A Tolvaj, a Varázsló és a Harcos kalandjai tehát tovább folytatódnak és visszatér a 3 fős kooperatív mód is. Korai információk szerint a Trine 2 idén tavasszal érkezik, azaz most, de hivatalos megjelenési dátum egyelőre nem ismert. Sajnos.

Új infó: a játék nyár végén érkezik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)