Hirdetés

Trine 2 - 1080p-ben, 60fps-sel jön PlayStation 4-re

|

A Trine 2 PlayStation 4-re is megjelenik, kihasználva a Sony next-gen konzoljában rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

A fizikai fejtörők és platformerek igazi gyöngyszeme, a Trine 2 visszatér, hogy még több óra felhőtlen szórakozást nyújtson a számunkra. Itt az ideje leporolni a varázspálcát és pöröghet a világmentés. 

A Sony Twitteren tette közzé a remek hírt, miszerint a Frozenbyte kihasználva a PS4 nyújtotta lehetőségeket elérhetővé teszi a Trine 2-őt az új konzolra, egy időben annak megjelenésével. Méghozzá nem is akárhogyan teszik mindezt, hiszen a Frozenbyte önerőből állja a kiadás költségeit.

Természetesen az eredetileg 2011-ben megjelent alkotás azért átesik egy kisebbfajta digitális ráncfelvarráson. Ez viszont azt jelenti, hogy a játék csilli-villi 1080p-s felbontásban, 60 fps-el robog majd a az új masinán és még sztereoszkópos 3D támogatást is kapunk mellé. Ez azonban még mindig nem minden, ugyanis a Trine 2 Complete Story kiadását telepíthetjük majd új konzolunkra, amiben megtaláljuk a Goblin Menace és a Dwarven Caverns fejezeteket is, ezzel egy teljes 20 szintből álló küldetéssort kapva.

Már nincs is más hátra, mint várni a PS4 megjelenését és akár kipróbáltad már ezt a remekművet, vagy csak tervezted de nem volt rá lehetőséged, most mindkét esetben itt lesz a remek alkalom, hogy elmerüljetek a Trine varázslatos világában.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)