Hirdetés

Trine 3: The Artifacts of Power bejelentés - gyönyörű trailerrel jött a jó hír

|

A Frozenbyte bejelentette a hétmilliós eladással büszkélkedő sorozat harmadik részét, a Trine 3-at. Gyönyörű lesz a játék.

Hirdetés

A Trine sorozat nemrégiben lépte át a hétmillió eladott példányt, amit a fejlesztők egy új pályaszerkesztő integrálásával ünnepeltek meg. Most pedig mi ünnepelünk, jön a folytatás.

A hatalmas sikerre való tekintettel borítékolható volt a harmadik rész, és a Frozenbyte most be is jelentette a Trine 3-at, ami még valamikor 2015-ben érkezik meg, első körben PC-re. A rövid sajtóközleményben a fejlesztők kiemelték, hogy "kezdetben" csak PC-re lesz elérhető a játék, amit PR-nyelven azt jelenti, hogy később akár konzolokra is ellátogathat a Trine 3.

A bejelentés mellé kaptunk egy gyönyörű Trine 3 trailert is. Ide tessék érte kattintani.

A Trine 3 megjelenés pontos dátumát még nem tudjuk, de az ígéretek szerint még 2015-ben megkapjuk a játékot.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)