Hirdetés

Trine 3 gameplay - kilenc percnyi gyönyör

|

A Frozenbyte platformere szebb mint valaha, ráadásul az első gameplay trailer alapján úgy tűnik, a Trine 3: The Artifacts of Power a játékmenetben is egy nagyobb ugrásra készül az elődökhöz képest.

Hirdetés

Nem olyan rég jelentette be a Frozenbyte sikeres puzzle-plaftormer sorozatuk harmadik részét, a Trine 3: Artifacts of Powert, és nem is várakoztatták sokáig a rajongókat, hogy bemutassák a játékot mozgás közben. Az első gameplay trailer ráadásul nem is rövid, kilenc percet láthatunk a még idén megjelenő folytatásból.

Az első dolog, ami feltűnhet a videót látva, hogy az előző részekkel ellentétben nem csak díszítés a 3D-s háttér, hanem valóban kiléphetünk a korábban korlátot jelentő egyetlen síkból.  Ennek ellenére a játékmenet és a fejtörők nagyban építenek az első két részre, így a 3D-s elemeket látszólag fokozatosan vezetik majd be a pályák során a készítők. A trailer során mindhárom karaktert, Pontiust, Zoyát és Amadeust is láthatujuk, a harcos és a tolvaj esetében pedig egy-egy új trükköt is megleshetünk.

Pontius a harcbeli képességei és a különböző akadályok széttörése mellett újabban a pajzsa segítségével vitorlázni is tud egymástól távol lévő platformok között. Zoya a trailer során a kilőhető kötelét tekeri két ízben is (köszönhetően az új 3D-s mozgásnak) egy cölöp és egy oszlop köré, amivel egy ajtót és egy hidat tart a továbbjutáshoz szükséges helyzetben.

Nektek hogy tetszik eddig a Trine 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)