Hirdetés

Trine 4: The Nightmare Prince - ősszel jön a sorozat folytatása

|

Az nem volt titok, hogy készül a Trine 4, de a Modus Games most végre részletezte is egy kicsit a játékot.

Hirdetés

Tavaly októberben először kiszivárgott, majd pár napra rá bejelentették, hogy folytatást kap a Trine sorozat. Azóta csend volt a projekt körül, most azonban videót, képeket, és pár infót is kaptunk.

Hirdetés

A Trine 4: The Nightmare Princess ősszel jelenik meg PC-re (Steamen és Discordon, valamint "további platformokon" keresztül), PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A sorozat visszatér a gyökereihez, egy 2.5D-s logikai platformer lesz, amiben három karaktert, Amadeust, Pontiust és Zoyát irányíthatjuk egyedül, vagy a négyfős kooperatív módban pajtásokkal együtt (egyelőre nem részletezték, hogyan fog ez működni). Új játékmechanikákra, elgondolkodtató fejtörőkre, magával ragadó történetre, lenyűgöző környezetekre számíthatunk.

Szintén ősszel jelenik meg a Trine: Ultimate Collection, amiben az előző három játék is megtalálható lesz, illetve jár mellé egy digitális művészeti album, az összes rész betétdalai, egy kifordítható borító, valamint a Trine 4 térképe, ami egyébként a Trine 4 dobozos változatában is megtalálható lesz.

Ahogy bármi mást megtudunk, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)