Hirdetés

Trine 4: The Nightmare Prince - ismerd meg a karakterek képességeit!

|

Egy közel tízperces gameplay videóval ismerhetjük meg behatóbban a játékmenetet.

Hirdetés

A Modus Games legutóbb a Trine 4: The Nightmare Prince sztoriját ismertette meg velünk egy trailer segítségével, különösen nagy figyelmet fordítva arra, hogy miért kapta a játék ezt a címet. A legújabb kedvcsináló sem kevésbé hasznos, ezúttal a három főszereplő mutatja meg, hogy mit tud. 

Hirdetés

Ahogyan a széria korábbi részeiben, úgy a legújabb Trine-epizódban is több, eltérő képességekkel rendelkező karaktert irányíthatunk és a puzzle-ök, valamint a harcok során kihasználhatjuk az erősségeiket. Az új előzetesben Amadeus, a varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj egyaránt megmutatják, hogy mire képesek, de nem maradnak ki a túlvilági ellenfelek sem. Nézzétek csak: 

A Trine 4: The Nightmare Prince október 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)