Hirdetés

Trine 4: The Nightmare Prince - 11 percben csodálhatjuk meg a varázslatot

|

Végre láthatjuk, hogy milyen lesz a Trine 4 játékmenete.

Hirdetés

A harmadik rész vegyes fogadtatása után nem hittük, hogy valaha is el fog készülni egy folytatás, de a Frozenbyte kapott némi támogatást az Európai Uniótól, így megpróbálkozik egy negyedik Trine játékkal is. 

Hirdetés

A Trine 4: The Nightmare Prince visszatér a sorozat gyökereihez, egy 2.5D-s logikai platformer lesz, amelyben három karaktert (Amadeust, Pontiust, Zoyát) irányíthatunk majd egyedül vagy akár négyfős kooperatív módban másokkal együtt. A készítők azt ígérik, hogy ez lesz a franchise legjobb része, mivel a legutóbbi epizód után is figyeltek a rajongók visszajelzéseire, így többek között vadonatúj játékmechanikákra, kihívást jelentő fejtörőkre, izgalmas történetre és varázslatos látványra számíthatunk. Az alábbi gameplay videónak köszönhetően már el is tudjuk képzelni, hogy milyen lesz a játékmenet és egy bossharc, noha ez még az alfa állapotokat tükrözi. 

A Trine 4: The Nightmare Prince várhatóan ősszel jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre (valamint ugyanebben az időszakban jön az előző részeket összecsomagoló Trine: Ultimate Collection is, számos extrával). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)