Hirdetés

Trine 4: The Nightmare Prince - dátumot és új trailert is kaptunk

|

Kiderült, hogy mikorra várhatjuk a Trine 4 megjelenését, valamint belekukkanthatunk a játékmenetbe is.

Hirdetés

A játék kiadója, a Modus Games több jó hírrel is meglepett minket a Trine 4 kapcsán. Először is megerősítették, hogy ott lesznek a gamescomon és több cím, valamint két ismeretlen projekt mellett magukkal viszik az új, The Nightmare Prince alcímű részt is. 

Hirdetés

Kiadtak egy izgalmas trailert is, amelyben többek között szemügyre vehetjük az új képességeket, a multiplayert és a négy játékost támogató kooperatív lehetőséget is. Persze a receptből nem maradhatnak ki a fantáziadús ellenfelek és a fizika-alapú rejtvények sem. A készítők azt ígérik, hogy több tartalom vár majd minket, mint eddig bármelyik Trine során. 

A Modus azt is beharangozta, hogy a Trine 4: The Nightmare Prince megjelenése október 8-án várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ezen a napon jön egyébként a Trine: Ultimate Collection is, amellyel egyszerre pótolhatjuk be a korábbi részeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)