Hirdetés

Trine - bejelentés

|

Érdekes kis játékot jelentett be a Nobilis és a Frozenbyte. Fantasy akciójáték várható jövő évben.

Hirdetés

PC-re és Playstation Networkre érkezik a két cég összefogásának eredménye, méghozzá 2009 második negyedévében. A játékról természetesen nem árultak el túl sok mindent, de mivel ez még csak a bejelentés volt, ez annyira nem is meglepő. Három egész képet dobtak a srácok a népnek, koncként, valamint elmondták, hogy nagyjából mit is képzeljünk el játékmenet terén. A Trine egy fantasy világban játszódó akciójáték leszen, melyben a fizikával való manipuláció elsőrendű szerepet kap. A három játszható karakter közül minden pálya elején eldönthetjük, hogy melyikkel próbáljuk megoldani azt. A Varázsló képes mindenféle eszközök teremtésére amelyek segítségvel képes a pályán lévő akadályok manipulálására, a Tolvaj elsősorban ügyességére, és halálos pontosságára támaszkodik majd, és végül a Harcos az egyszerű megoldások híve: odamegy és szétcsap mindent ami az útjába áll. Érdekesnek hangzik, nemde? A képek alapján a grafikával sem lesz gond, várjuk tehát szeretettel.

 

 
trine_01_1.jpg

trine_02.jpg
 
 
trine_03.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)