Hirdetés

Trine - Biztosan lesz folytatás

|

A Trine egy nagyon jól sikerül mászkálós játék lett, így nem meglepő, hogy számíthatunk folytatásra.

Hirdetés

A Frozenbyte elnöke közölte a jó hírt. Elmondása szerint biztosan számíthatunk még Trine játékra, de az egyelőre titok, hogy milyen formában, és milyen platformokon jelenik majd meg.

Aki esetleg nem ismerné, olvassa el hamar Trine tesztünket. Esetleg töltse le a zenéjét. Leginkább szaladjon át a haverhoz, és próbálja ki, de ha nincs más, van demó is. A Trine ugyanis aranyos, jópofa, és olcsó. Legalábbis a legtöbb platformon. A megjelenés körül volt némi kavric, talán ezért is olyan óvatos a Frozenbyte a támogatott platformok ügyében. Remélhetőleg azonban találnak majd valami megoldást, és mindenki kap Trine folytatást. Mert megérdemeljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)