Hirdetés

Trine - gameplay trailer

|

Aranyos játék lesz a Trine, az tuti. Bizonyság erre a gameplay trailer.

Hirdetés

A Trine egy jóságos, és aranyos platformer játék lesz. A Frozenbíte nagyszerű hangulatot varázsol majd a monitorokra, és nem mellékesen érdekes játékmenettel fűszerezi azt. A Trine három főszereplője teljesen más eszközökkel tudja megoldani a felmerülő nehézségeket.

A Lovag leginkább szétcsap mindent, a Tolvaj(lány) felhasználja a környezetet, a Mágus pedig megalkotja a neki szükséges segédeszközöket. A környezet pedig fontos szerepet játszik, hiszen a Trine nagyon fejlett fizikai támogatást kap. Az ellenfeleket legtöbbször trükkösen is ki tudjuk nyírni, ami főleg a kehes mágusnak ajánlott, mert ő elég könnyen beszédül néhány pofontól. A Trine támogatja a co-op játékot is, mint azt a trailer is bizonyítja alant. Megjelenés az év második felében, PS3-ra, és PC-re.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)