Hirdetés

Trine - gameplay videó

|

A tegnap bejelentett Trine című, aranyos kis ugrabugra játékot nézhetjük meg mozgásban is.

Hirdetés

A tegnapi bejelentés és három kép után megcsodálhatjuk a Frozenbyte és a Nobilis közös játékát a Trine névre hallgató kis csodát. Első blikkre is látszik, hogy ez nem annyira szokványos platformgamma lesz, és a három nagyon is különböző karakter teljesen eltérő játékmenetet is ígér. A történetről sajnos még minidg nem derült ki semmi, de ahogy videót nézem a készítők igencsak alapos munkát végeztek ezen a téren, így reménykedhetünk, hogy a sztori is legalább ilyen igényes lesz. A meseszerű grafika nekem iszonyatosan bejött, és az aláfestő zene is nagyon hangulatos. A játékmenet viszont elég durva volt, már olyan értelemben, hogy az alkalmazott trükkök közül némelyik nekem tuti eszembe nem jutott volna. Ettől függetlenül egy rajongójuk már van személyemben - pedig én nem vagyok ilyen platform-fan alapból. 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)