Hirdetés

Trine - túl a hétmillión, lehet pályát szerkeszteni

|

A Trine sorozat eddig megjelent két epizódját több mint hétmillióan vásárolták meg, a mérföldkő elérését a fejlesztők a pályaszerkesztő kiadásával ünneplik.

Hirdetés

Emlékeztek még a Trine-ra, ugye? A második rész a 2014/03-as GameStar teljes játéka volt, úgyhogy a lap megvásárlásával ti is hozzájárultatok, hogy a Frozenbyte sorozata elérje a hétmillió eladott példányszámot.

Az első epizód 2009-ben jelent meg először csak PC-re, majd később PlayStation 3-ra, idővel pedig PlayStation 4-re, Mac-re és Linuxra. A felújított kiadásra, a Trine: Enchanted Editionre idén júliusig kellett várni, az már a 2011-ben megjelent Trine 2 motorját használta, és online multiplayer módot is tartalmazott. A két játék összesen nyolc platformon érhető el, a hétmillióba minden változat beleszámít. A Frozenbyte egész véletlenül épp most adta ki a szerkesztői eszközöket is, melyekkel a játékosok saját pályákat készíthetnek, arra viszont készüljetek fel, hogy nem egyszerű használni, és egyelőre nem sok dokumentáció érhető el hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)