Hirdetés

Trine: Ultimate Collection - ezt nyújtja majd a teljes kollekció

|

A legújabb részt, a Trine 4: The Nightmare Prince-t is tartalmazni fogja.

Hirdetés

Ősszel előbb jön a karácsony a széria rajongóinak, ugyanis a legújabb rész, a Trine 4: The Nightmare Prince mellett érkezik egy minden eddiginél teljesebb gyűjtemény is, benne számos varázslatos extrával.

Hirdetés

A Trine: Ultimate Collection magába foglalja majd az összes eddig megjelent epizódot, így a Trine Enchanted Editiont, a Trine 2: Complete Story-t és a Trine 3: The Artifacts of Powert, valamint hogy teljes legyen az öröm, hozzácsapják a negyedik felvonást is. Íme egy kis áttekintés hozzá: 

Azok, akik előrendelik a kollekciót in-game bónuszokat kapnak majd, a dobozos kiadás vásárlói pedig olyan extrákat zsebelhetnek be, mint a világtérkép, a Trine 4 digitális művészeti könyve és a teljes Trine sorozat soundtrackje. Az Ultimate Collection PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)