Hirdetés

Trine előrendelők ingyen játékot is kapnak

|

Még csak alig néhány napos a Trine demója, a játék máris előrendelhető a Steamen. És jár mellé meglepetés is!

Hirdetés

Nagyon jópofa akció-platform játék az egykori scene programozók által készített Trine (sőt szerintem nagyon szép is a sajátos képi világával). Akinek a leírások, vagy a demó alapján megtetszett, azoknak a Steamen érdemes előrendelniük, mert ingyen egy másik játék is jár mellé.

A Frozen Bytes első játéka, a 9,99 dollárért árult Shadowgrounds az ingyenes "áldozat". Ez a játék egy felülnézetes, old-school TPS lövölde, amelytől kb. erre a látványra számíthatunk:

Shadowgrounds kép
 

Akinek már önmagában is tetszik a Trine, ne sajnálja 30 dollárját tőle a Steamen, aki pedig szereti az ingyenes dolgokat, vagy az ilyen lövöldözős játékokat, most rendelje meg, és a Shadowgrounds ingyen az övé lesz.

Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)