Hirdetés

Trinity közeleg!!!

|

Az Activision egy eleddig teljesen titkolt FPS játékról adott jelentést. A Trinity-ben a játékos rengeteg különleges képességgel rendelkezik. Többek között képesek vagyunk embertelenül gyorsan harcolni, futni, és óriásikat ugrani (akárcsak a Mátrixban :D). A játékban természetesen rengeteg fegyver és még több harci helyzet is kerekedik majd. Érdekessége, hogy egy azonos nevű játékot John Carmack is elkezdett fejleszteni, de már réges régen eltünedezett... Még annyit érdemes tudni, hogy a stuffot az id Software közeli Gray Matter Studios (RTCW, Quake II: The Reckoning, Kingpin: Life of Crime) fejleszti, és valamikor 2004-ben jelenik meg (egyelőre nem tudni, hogy milyen grafikus motort használ, de elég sanszos, hogy a Doom 3-as engine-t :D)... Kiváncsian várom, hogy mi kerekedik ki ebből.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)