Hirdetés

Tripla Dinamit, avagy a tömegpusztítás szeszközei

|

Egy 37 perces magyar gyártású machinima került fel a GSTV szerverére, melyre, mint minden magyar gyártmányú dologra, kellőképpen büszkék vagyunk.

Hirdetés

Négy magyar ifjú, név szerint SwitchB, Vorty, Workerman, és JohnBart nem kis dologgal álltak elő a nagyérdemű számára: egy összesen 37 perces, végig szórakoztató kisfilmet raktak össze, melyet alant minden gond nélkül megtekinthettek.

Röviden a tartalomról:

"A másnaposság sosem kellemes, főleg ha arra ébredsz, hogy egy megszálló hadsereg masírozik be a városodba, melynek egyetlen célja, hogy porig rombolja a kocsmát, ahol este eláztál, miután az egyben a helyi ellenállás főhadiszállása is...

Epikus történetünk hősei szabadságharcosok: Atelia ostromlott nomád nemzetének fiai, kik hazájuk védelmére, és az agresszor Konföderációs hadsereg kiűzésére esküdtek fel. Haduruk, Sahrab vezetése alatt eddig töretlenül tartották Kham városát, igaz nem volt nehéz dolguk, mert eddig senki nem támadta meg őket. A helyzet azonban egy kocsmaparti után hamar a visszájára fordul..."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)