Hirdetés

Killing Floor 2 - zombiként is játszhatunk a versus módban

|

A Tripwire elnöke elárulta, mileny újdonságok készülnek a Killing Floor 2-höz. Egy teljesen új játékmód is van köztük.

Hirdetés

A Killing Floor 2 az egyik legjobb kooperatív FPS, ami jelenleg megtalálható a piacon, viszont hamarosan nem csak kooperatívan játszhatjuk majd a játékot, hanem akár az ellenfél szemszögéből is darabolhatjuk a túlélőket. Ezen túl új fegyverek és pályák is gazdagítják majd a játékot.

A Tripwire Interactive elnöke egy eseményen arról is beszélt, hogy mik a terveik a játékkal a közeljövőben. A legérdekesebb hír minden bizonnyal az, hogy egy új, versus játékmód készül, melyben nem csak a túlélőket, de akár a különféle Zedeket is irányíthatjuk és kihasználatjuk az egyedi képességeiket.

John Gibson azt is elárulta, hogy a következő nagy frissítésben új Sharpshooter fegyverek is érkeznek majd, az első játékból ismerős M13EBR, valamint a Horzine Tech Railgun. Ha pedig még ez sem lenne elég, a pályakészítő verseny két nyertes térképe hivatalosan is bekerül majd a játékba. Sajnos az update érkezésének dátuma még nem ismert, de egyelőre így is remekül hangzik.

Nektek hogy tetszik? Nyomatjátok még a Killing Floort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)