Hirdetés

Trójait a szupermarketből

|

Online szupermarketekben kínálják ma a kártékony programokat. A vásárlókat akciókkal is kecsegtetik.

Hirdetés

A Panda Software legfrissebb negyedévi jelentése szerint egy elfogadhatóan bonyolult, de átlagos trójai program 175 és 350 angol font (65-130 ezer forint) közötti áron kapható, míg a megtámadható áldozatokat tartalmazó lista 50 font egymillió darabonként. A biztonsági cég olyan weboldalt is talált, ahol akciósan kínáltak egy trójait: az első száz jelentkező 200 fontért megvásárolhatta a programot, 50 fonttal olcsóbban a "listaárnál". A Panda Software nem közölte, hogy pontosan mely oldalakról van szó, annyit azonban elárult, hogy főként az orosz nyelvűeket vizsgálta, mivel Oroszországban enyhén büntetik az online bűnözést.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)