Hirdetés

Trójait tartalmaznak a kamu DirectX 11 telepítők

|

Trójaival megfertőzött DX11 csomagok terjednek az interneten, a kamuverzió telepítésével beszedjük a W32.Gaobot férget.

Hirdetés

Játékosok kíváncsiságát kihasználva terjesztik a trójaival megfertőzött Windows XP és Windows Vista rendszerekhez letölthető DirectX 11 csomagot. Hivatalos formában egyetlen alkalommal sem érkezett információ, hogy az említett operációs rendszerek előtt nyitva állna a DX11 útja, a programcsomag következő verziójának megjelenésére valamikor az elkövetkezendő hónapokban számíthatunk Windows 7 és Windows Vista alatt. Sajnos néhányan úgy gondolták, hogy a közelgő DirectX 11 kiadása tökéletes táptalajt nyújt vírusok terjesztésére. Amennyiben letöltésre kínálják a DX tizenegyes verzióját XP és Vista gépekre, maradjunk távol az 598 kilobájtos fájltól, ellenkező esetben rendszerünket megfertőzi a W32.Gaobot nevű trójai. Egyre több oldalon (főleg blogokban, fájlmegosztó oldalakon) találkozhatunk a kamu verzióval, így érdemes nyitott szemmel böngészni. Ha véletlenül belefutottunk a csapdába, akkor kövessétek a Symantec weboldalán található utasításokat.

directx-11-on-windows-xp.jpg



 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)