Hirdetés

Troll & Armor bejelentés

|

Egy frissen alakult fejlesztőstúdió első játékának szűkszavú és nem túl informatív bemutatója következik.

Hirdetés

Ne az én skalpomra fájjon az információra kiéhezett fogatok, mert a fejlesztők maguk bánnak szűkmarkúan velünk. Fellőtek már egy honlapot, melyről kiderül, hogy a kies Szingapúr metropoliszát székhelyül választó újdonsült csapat bőszen dolgozik első játékán, mely a keresztségben a Troll & Armor nevet kapta, s 2009 márciusában szeretnék piacra dobni. Az Emerging Entertainment produktumát nehéz lenne bármilyen műfajba besorolni, hiszen az eddigi információk szerint társaink kis csoportja rejtélyek megoldásával, területfoglalással és erőforrások gyűjtögetésével foglalkozik, mialatt az általunk megszemélyesített főhős pergő akciójelenetek közepette "Üsd, vágd, nem apád!"-ot játszik a komisz szörnyekkel. Hacsak az anyagiak másként nem diktálják, másfél év múlva találkozhatunk vele pc-n és next-gen konzolokon.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)