Hirdetés

Tron Legacy - Játék kíséri a filmet

|

Megerősítést nyert a pletyka, miszerint a jövőre mozikba kerülő Tron Legacy filmből videójáték is készül.

Hirdetés

Az 1982-ben bemutatott Tron film akkoriban meglehetősen szerény sikereket ért el. Később azonban kultfilm vált belőle, és rajongók sokasága azóta is várja a folytatást. A Monolith ugyan készített egy játékot, azonban a Disney nem ezt a szálat követi majd a jövőre bemutatkozó filmben.

A Tron Legacy története Kevin Flynn (Jeff Bridges) fia, Sean (Garett Hedlund) körül bonyolódik, aki eltűnt apja nyomában belép a digitális világba, és rájön, hogy ott ismét pimaszságok történnek. A mai divatnak megfelelően videójáték átirat is készül, melyről egyelőre semmit nem tudni, a létezésén kívül. Valószínüleg a film premierjével egyidőben jelenik meg, és csak reménykedni tudunk, hogy nem a szokásos minőséget kapjuk, hanem a film hírnevéhez méltó játékot kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)