Hirdetés

Trónok harca - újabb trailer a harmadik évadhoz

|

Akik olvasták George R. R. Martin fantasy-sorozatának harmadik részét, már tudják, hogy valószínűleg a legizgalmasabb, legfordulatosabb, legmegrázóbb idők jönnek.

Hirdetés

A regényekből készült nagysikerű sorozat is elérkezett végre ide. Az HBO bemutatta a második teljes hosszúságú trailert: minden rajongó elégedetten dőlhet hátra, mert az új évad sem lesz kevésbé nagyszabású, mint az előzőek. Látványos, sötét, epikus: a falat kaparjuk, amiért nem láthatjuk még.

A harmadik évad nyitó epizódját külföldön március 31-én, nálunk pedig április 1-én vetíti az HBO, ám ha türelmetlenek vagytok, a könyvek mellett bőven válogathattok a képregények, kártya- és szerepjátékok, kiegészítő könyvek, térképek között, de ha elvakultan rajongtok a Westeros földjén történő események iránt, az erősen közepesre sikerült Game of Thrones videojátékot is kipróbálhatjátok. Ha nem láttátok volna a Trónok Harca harmadik évadának első trailerét, semmiképp ne hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)