Hirdetés

Tropico 3 - A diktátor én vagyok

|

A Kalypso Media felfedte a Tropico 3 avatárjait. Sims-rajongók imádni fogják.

Hirdetés

Tropico 3 előzetesünk hasábjain már említettük, hogy a Haemimont gárdája lehetőséget kínál arra, hogy mindenki saját avatárt (jelen esetben diktátort) készítsen.



Ezek az avatárok lehetnek valós történelmi személyiségek (Castro, Pinochet, stb.), ám kreálhatunk egyéni ízlésünknek tetsző virtuális alteregót is. A frissiben nyilvánosságra hozott képek tanúsága szerint a szeptemberben megjelenő Tropico 3 végigjátszása során férfi és női népvezér közül is választhatunk, akik természetesen mind "demokratikus" választások útján kerültek hatalomra.



Egyebek mellett avatárunk arcát, frizuráját, arcszörzetét (hölgyeknél nyilván nem, bár sosem lehet tudni) tetszés szerint formálhatjuk, ruhatárát is mi állítjuk össze. Eme jópofa figurák szerepe nem merül ki abba, hogy végig az elnöki palota dolgozószobájában terpeszkedő vaskos íróasztal mögött gubbasztanak. Ha akarjuk, sétálnak egyet a városban, lelkesítő beszédet tartanak, diplomáciai találkozón vesznek részt, stb.
Ha nem bírnátok kivárni a Tropico 3 megjelenését, akkor emlékeztetnélek benneteket arra, hogy hamarosan megjelenik a Tropico Reloaded, mely csomag tartalmazza a Tropico, Tropico: Paradise Island és Tropico 2: Pirate Cove epizódokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)