Hirdetés

Tropico 3 - Bejelentették Xbox 360 verzióját

|

Szeptemberben asztali rendszerek mellett Xbox 360 konzolokon is felvirágoztathatjuk banánköztársaságunkat.

Hirdetés

A játéksorozat jogait tavaly megkaparintó Kalypso Media hivatalos sajtóközleményben bejelentette a Tropico 3 konzolos támogatását, melynek köszönhetően az Xbox 360 tulajdonosok is keménykezű diktátorként menedzselhetik virtuális banánköztársaságukat. Ugyanazon fejlesztőbrigád (Haemimont Games) dolgozik az Xbox 360 és PC változatokon, melyek megjelenésére szeptemberben számíthatunk.

Bár a Tropico 3 sokat kölcsönöz elődjétől, tartalmazni fog annyi újdonságot (érdemes kiemelni az avatárokat), hogy ne csak a grafikai ráncfelvarrás miatt érezzünk késztetést kipróbálására. Elsősorban azt érdemes kiemelni, hogy a diktátor immáron megelevenedik a képernyőn, sétára indulhat a főváros utcáin, beülhet ebédelni valamelyik étterembe, kaszinóban töltheti estéit csinos hölgyek társaságában, strandolhat, vagy akár beszédet is intézhet az emberekhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)