Hirdetés

Tropico 3 - Egy diktatúra, amire szívesen lecserélnénk a demokráciát

|

Tucatnyi új kép érkezett az egyre szépülő Tropico 3-ból.

Hirdetés

Szeptemberben, mikor már a nyári napsütéstől készülnénk fájdalmas búcsút venni, hosszúra nyúlt szünet után feltámad a Tropico széria. A Tropico 3 jön, lát, s ha netán nem győzne, akkor kiadója mindenkire, aki nem vásárol egy példányt rászabadítja verőlegényeit.



A Tropico 3 a Haemimont stúdiójában készül, akik legutóbb az egész jóra sikeredett Grand Ages: Rome című alkotással jelentkeztek. Az új projekt látszólag szépen halad, a grafika meseszép, csak úgy sugárzik a hangulat a képekből, ellenben a játékmenet területén még mindig sok a fehér folt. Ígéretekből hallhattunk eleget (Tropico 3 előzetes), ellenben a megvalósításra még kíváncsiak lennénk, mielőtt egyáltalán megvásárlásra javasolnánk a játékot. Senki sem szeretne zsákbamacskát.

További szépséges képségek a Tropico 3 galériában



A Tropico 3 szabad kezet ad a játékosnak, lehetünk akár véreskezű zsarnokok is, akik rettegésben tartják a civileket, minden erővel üldözik a másként gondolkodókat, és több katonát küldenek az utcákra, mint amennyit élelmezni lehet. A másik véglet pedig a nép patrónusának szerepe, a szeretett vezéré, aki valóban törődik alattvalói sorsával, igyekszik őket mindenben segíteni, s egy olyan diktatúrát teremt meg, ahol mindenki jól érezheti magát.
Végezetül pedig emlékeztetnék arra is, hogy a Tropico első és második része, továbbá az első kiegészítője gyüjteményes csomagban (Tropico Reloaded) jelenik meg újra még a nyár folyamán 20 eurónak megfelelő áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)